Kryebashkiaku Erion Veliaj së bashku me Ambasadorin Italian Cutillo çelen sot strehën e re, e cila ofron ndihmën e parë për njerëzit në situatë rruge! Në këto ditë të acarta dimri do të kenë shtrat për të kaluar natën, ushqim dhe veshje!